Premier League

Medie: Midtbanerokade kan sende Kudus til West Ham

Den tidligere FC Nordsjælland-profil, Mohammed Kudus, kan nu være på vej til West Ham som led i en større midtbanerokade.

En større midtbanerokade i Premier League kan sende den tidligere FC Nordsjælland-profil, Mohammed Kudus, til West Ham.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I West Ham har de allerede solgt Declan Rice, og erstatningen er også fundet.

Mandag hentede London-klubben nemlig James Ward-Prowse i Southampton, men David Moyes kan igen blive tvunget til at handle.

Mestrene fra Manchester City skulle nemlig være ude efter ‘The Hammers’-midtbanespilleren Lucas Paquetá som erstatning for Ilkay Gündogan, efter de tidligere på sommeren forgæves har haft både Jude Bellingham, Declan Rice og Gabri Veiga på tegnebrættet.

Officielt: Nedrykket frisparksekspert er tilbage i Premier League

Som erstatning for Paquetá har West Ham angiveligt kig på den tidligere FC Nordsjælland-profil, Mohammed Kudus, der lige nu slår sine folder i hollandske Ajax.

Kudus blev tidligere på sommeren sat i forbindelse med adskillige andre Premier League-klubber som Brighton, Newcastle og Chelsea, men ifølge transferjournalist, Fabrizio Romano, har West Ham allerede taget kontakt til Kudus’ lejr.

Den 23-årige senegaleser skulle være åben for skiftet, som selvsagt afhænger af en godkendelse fra Ajax’ side. Endnu har West Ham ikke forhørt sig hos den hollandske klub, da handlen står og falder med, hvorvidt Manchester City gør alvor af sine Paquetá-tilnærmelser.

Den 25-årige brasilianer spillede hele kampen, da West Ham i weekenden spillede 1-1- mod Bournemouth. I forbindelse med den kamp indrømmede manager, David Moyes, at der var interesse for midtbanespilleren.

– Der er en pris på alles hoveder. Der sker lidt omkring Lucas, men ikke noget, der har fået os til at dreje hovedet. Lucas Paquetá er en fantastisk talentfuld spiller, lød det i weekenden fra David Moyes.

West Ham betalte sidste sommer 320 millioner kroner for Paquetá i franske Lyon, mens Ajax gav 67 millioner kroner for Mohammed Kudus i FC Nordsjælland i sommeren 2020.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P