3F Superligaen

Godt og dårligt nyt for Brøndbys stoppere

Hverken Rasmus Lauritsen eller Kevin Tshiembe har været i kamp for Brøndby i de seneste to kampe, men faktisk er det for begges vedkommende skader fra sin sæson, der holder dem ude.

Brøndby må undvære sin stadig forholdvis nye forsvarsspiller, Rasmus Lauritsen, som har siddet ude med en skade siden sidste sæson.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndby-fans har stadig til gode at se holdets nyeste midterforsvarer danne par.

Jacob Rasmussen har nemlig ikke spillet sæsonens første to kampe, og hverken Rasmus Lauritsen eller Kevin Tshiembe har ikke spillet de to seneste.

Umiddelbart bliver der heller ikke lige foreløbigt tale om et Rasmussen-Lauritsen-par i Brøndby-bagkæden, for sidstnævnte døjer fortsat med en skade, som han faktisk pådrog sig i sidste sæsons sidste kamp.

Mere sandsynligt er det dog, at nyindkøbet, Jacob Rasmussen, allerede i den kommende kamp mod FC Midtjylland får lov at danne makkerpar med Kevin Tshiembe, for selvom Tshiembe har siddet ude i de seneste to kampe, så nærmer han sig comeback.

– Tshiembe fik en baglårsskade mod AGF. Samme sted fik han skaden mod OB, men vi har en tro på, at det går fremad, så måske kan han være med i næste weekend mod FC Midtjylland, siger Brøndby-træner Jesper Sørensen.

For Rasmus Lauritsens vedkommende er det en ankelskade, der har drillet ham igennem opstarten og stadig volder smerter, og cheftræneren har svært ved at vurdere, hvornår den 27-årige midtjyde er tilbage.

Brøndby har i sæsonens første fire kampe benyttet sig af en trebackkæde, hvor særligt Frederik Alves og Henrik Heggheim har fået en masse spilletid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P