LaLiga

Getafe-keeper i hård kritik af Barça: De har altid undskyldninger

Getafes målmand David Soria var ikke imponeret over FC Barcelonas måde at agere på i forbindelse med kampen mellem de to hold søndag.

Soccer Football - LaLiga - Real Madrid v Getafe - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - May 13, 2023 Getafe's David Soria REUTERS/Isabel Infantes

0-0 og tre røde kort.

Dét var facit, da Getafe søndag aften tog imod storholdet FC Barcelona i den spanske LaLiga, og både spillere og trænere fra Barça har efterfølgende kritiseret kampens dommer, Cesar Soto Grado.

Getafes målmand David Soria er efterfølgende, i et interview med det spanske medie COPE, kommet med en bredside til FC Barcelona, da han mener, de altid kommer med undskyldninger.

– Sidste år var det solen og græsset. I år var det dommeren, de brokkede sig over. De har altid undskyldninger. 

– Jeg glæder mig over, at de siger disse ting, da det viser, at vi gør det godt. 

Getafe blev af Barça-folkene anklaget for at spille over grænsen. Noget Soria retfærdiggør, hvis Getafe skal kunne tage kampen op mod de store drenge.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi kan ikke lade dem komme til vores stadion, og bare spille med lethed. Vi kan ikke spille som Barcelona, men vi har andre kvaliteter. 

30-årige Soria er heller ikke tilfreds med den måde, hvorpå han mener, at Barça-spillerne forsøger at påvirke og sågar snyde dommeren i løbet af kampen.

– Ronald Araujo kastede sig til jorden i fem minutter, så de kunne få et VAR-tjek, men ingen taler om det, afslutter Soria.

Tre røde kort og VAR-drama da Barcelona fik skuffende målløst remis mod Getafe

I løbet af kampen, blev der uddelt hele 10 gule kort foruden de tre røde.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P