3F Superligaen

Forlængelse på vej: Han har AGF i sit DNA

AGF-cheftræner Uwe Rösler afslørede efter søndagens kamp mod Silkeborg, at der ligger en kontraktforlængelse rundt om hjørnet til Nicolai Poulsen.

AGF-cheftræner, Uwe Rösler, afslører, at der ligge en kontraktforlængelse klar til midtbanespilleren Nicolai Poulsen.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

De er nok ikke helt enige i Randers.

Efter fire år i AGF venter der nu alligevel – efter alt at dømme – en kontraktforlængelse til Nicolai Poulsen, som trods sin opvækst hos lokalrivalerne mod nord er blevet en rigtig ‘GF’er’.

Sådan lyder det i hvert fald fra AGF-cheftræner Uwe Rösler.

– Som person er han vigtig for omklædningsrummet og har AGF i sit DNA, så han tikker alle bokse for os. Jeg er meget glad for udsigten til, at han fortsætter i klubben, siger AGF-chefen til Ritzau ifølge TV3 Sport.

Nicolai Poulsen fylder 30 tirsdag, og han har tidligere på sommeren været åben for at skifte væk fra AGF, hvis ikke klubben kom på banen med en kontraktforlængelse.

Den lader nu til at ligge lige rundt om hjørnet for den arbejdsomme midtbanespiller, der tidligere på sæsonen scorede sit bare andet mål for klubben fra Fredensvang.

AGF-profil åbner for exit: Klubben har ikke tilbudt mig en ny kontrakt

Nicolai Poulsen har i denne sæson spillet alle AGF’s seks kampe fra start, og kun i kampene mod FC Nordsjælland og Hvidovre er han blevet udskiftet.

Randrusianerens nuværende kontrakt i AGF løber til næste sommer, og indtil videre i sæsonen har kun Frederik Tingager og Thomas Kristensen spillet flere minutter end Nicolai Poulsen.

Se Poulsens mål mod FC Nordsjælland herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P