Dansk Fodbold

AaB sælger forsvarsspiller til hollandsk fodbold

AaB har mandag solgt den norske stopper Daniel Granli. Skiftet skyldes private årsager, fortæller han.

AaB han ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.

AaB har mandag solgt den norske forsvarsspiller Daniel Granli til ADO Den Haag.

Det skriver den nordjyske klub på sin hjemmeside.

Granli kom til AaB tilbage i 2020 fra svenske AIK Stockholm, men nu går turen videre til hollandsk fodbold. Noget der, ifølge AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier, skyldes private årsager.

– Af private årsager har det været et stort ønske for Daniel at komme til netop Holland, og med aftalen med ADO Den Haag er vores betingelser for et skifte blevet opfyldt.

– Alene kampantallet (88, red.) vidner om, at Daniel i de seneste knap tre år har været en værdifuld spiller for AaB, og Daniels alsidighed har også gjort, at han udover sin favoritposition i det centrale forsvar ligeledes i perioder har bidraget på begge backpositioner, siger Ole Jan Kappmeier.

Granli selv har nydt sin tid i AaB, og byen vil for altid have en speciel plads hos ham og familien.

Følg Campo på Facebook

– Jeg har af familiære årsager gennem længere tid haft et ønske om at komme til Holland, hvor min kone både er fra og driver forretning, og det har AaB udvist forståelse for.

– Derfor er det både med glæde og en lidt vemodig fornemmelse, at jeg forlader AaB, for jeg har haft det rigtig godt i klubben, siden jeg kom hertil på et lejeophold i 2020.

– Desværre var sidste sæson tung, men sådan er fodbold, og det er først og fremmest de mange gode stunder og de mange gode mennesker, jeg har mødt i klubben og byen, som jeg vil huske. Min søn er også født i Aalborg, så byen vil for altid have en stor betydning for os, fortæller Daniel Granli.

Daniel Granli nåede i sin tid hos AaB at spille 88 kampe, hvor det blev til tre scoringer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P