Straffesparksmareridtet fortsatte for FC Midtjylland, da debutant sørgede for sejr over Vejle

Endnu et brændt straffespark, et debutant-mål og et rødt kort i slutminutterne bød FC Midtjyllands sejr mod Vejle blandt andet på.

Superligakampen mellem Vejle Boldklub og FC Midtjylland i Vejle søndag den 13. august 2023.

Der skete ting og sager i Vejle søndag eftermiddag.

I hvert fald udspillede der sig en begivenhedsrig fodboldkamp, da FC Midtjylland kiggede forbi Nørreskoven i Vejle.

Her trak FC Midtjylland i sidste ende det længste strå og rejste hjem med en 2-1-sejr og tre point i baggagen, men sejren skulle ikke komme så nemt, som man måske kunne forvente af Ulvene med oprykkerne.

Det første bump på FCM-vejen kom allerede efter ni minutter, da Gue-Sung Cho efter et komisk langt tilløb til bolden ikke formåede at omsætte et straffespark, som blev begået på ham selv til et mål.

Dermed har FC Midtjylland stadig ikke formået at score på nogen af de tre straffespark, de er blevet tildelt i Superligaens første fire kampe.

I anden halvleg fik FC Midtjylland dog endelig gang i målscoringen, da Aral Simsir først gjorde det til 1-0 og debutanten Franculino sørgede for en 2-0-føring.

Der kom dog fornyet spænding ind i opgøret, da Pablo Ortiz trak et rødt kort i det 77. minut, og seks minutter senere fik German Onugkha også reduceret.

Officielt: Napoli henter tidligere FCM-profil

Trods en dramatisk afslutning blev det dog ikke til mere for oprykkerne, og FC Midtjylland kunne altså ånde lettet op og tage de tre point med hjem til Herning.

Resultatet betyder, at Vejle Boldklub stadig ikke har formået at høste nogen point i Superligaen og indtager sidstepladsen i tabellen, mens FC Midtjylland kravler op på tredjepladsen.