Mål og Highlights: Se tidligere FCN-es score i debut-sejr for Brighton

Mads Juel Andersen fik sin Premier League-debut, da han og resten Luton-mandskabet besøgte sidste års sensation fra Brighton. Det endte dog ikke i glæde for danskeren.

Soccer Football - Premier League - Brighton & Hove Albion v Luton Town - The American Express Community Stadium, Brighton, Britain - August 12, 2023 Brighton & Hove Albion's Kaoru Mitoma in action with Luton Town's Elijah Adebayo REUTERS/Dylan Martinez EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Mads Juel Andersen skulle sammen med sine nye holdkammerater fra Luton Town forsøge at få point med fra den engelske sydkyst, da de gæstede Brighton i første runde af Premier League.

Det skulle dog vise at blive sværere end som så, da værterne væltede i chancer fra start til slut. Det var også kun dårlige afslutninger der betød, at kampen ‘kun’ endte 4-1 til Brighton.

I slutningen af første halvleg åbnede Solly March scoringen, efter flot oplæg fra Kaoru Mitoma. Efter pausen blev der startet lidt af et straffesparksshow, da begge hold fik tildelt straffespark, og begge omsatte til mål.

Dermed stod der 2-1, men spændingen var kun kortvarig, inden den tidligere FC Nordsjælland-profil Simon Adingra scorede sit første mål for Brighton og afgjorde sagerne. Det var tilmed ivorianerens debut, da han i den seneste sæson var udlejet til belgiske Royale Union Saint Gilloise.

I kampens overtid scorede unge Evan Ferguson kampens sidste mål og Brighton kan dermed fejre en god start på den nye Premier League-sæson.