Premier League

Medie melder om nyt tvist: Caicedo afviser Liverpools vanvidsbud

Liverpool-manager, Jürgen Klopp, kunne tidligere fredag berette, at de har fået accepteret et bud på Birghton-profilen Moises Caicedo, der er bare ét markant problem for Liverpool.

Brighton-midtbanespilleren Moises Caicedo har afvist Liverpools kontrakttilbud, da han hellere vil skifte til Premier League-klubben Chelsea.
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Liverpool og Chelsea vil begge gerne have Moises Caicedo.

Brighton har ifølge Liverpool-manager, Jürgen Klopp, accepteret Liverpools bud, men Caicedo har ikke selv lyst til at skifte til Klopps mandskab.

Sådan er meldingen nu fra transferjournalist Fabrizio Romano.

I stedet vil den 21-årige ecuadorianer skifte til Chelsea.

– Moises Caicedo har lige informeret Liverpool om, at han kun vil skifte til Chelsea. Caicedo har besluttet at holde ord og kun acceptere et bud fra Chelsea, hvor de personlige vilkår har været aftalt siden maj.

– Chelsea ventes at byde igen for at få handlen med Brighton i hus, lyder det fra Romano.

Liverpools bud, som altså er blevet accepteret af Brighton, lyder ifølge flere medier på 110 millioner pund – 950 millioner kroner – og det vil smadre den britiske transferrekord.

Klopp bekræfter: Liverpool enige med Brighton

Den rekord har Chelsea ellers siddet på siden januar, hvor de angiveligt betalte 106,7 millioner pund for Enzo Fernandez. Den rekord skal klubben fra Stamford Bridge altså efter alt at dømme knuse igen, hvis de vil have transfervinduets helt store transfermål.

Moises Caicedo skiftede i februar til Brighton fra ecuadorianske Independiente, som fik fem millioner euro for den stærke midtbanespiller.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P