Premier League

Medie: Kane flyver til lægetjek i Bayern allerede fredag

Efter flere ugers tovtrækkeri er Harry Kane blevet enig med Bayern München om vilkårene i den kontrakt, som den 30-årige angriber ventes at underskrive, og allerede i dag rejser han til Tyskland for at gennemgå et lægetjek.

Harry Kane er blevet enig med Bayern München om kontrakt, og allerede fredag flyver han til Bayern for at gennemgå lægetjek.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han ville have skiftet på plads inden første spillerunde i Premier League, og det når han lige akkurat.

Harry Kane ligner en mand, der er på vej til at skifte London og Tottenham ud med München og FC Bayern. I hvert fald er han torsdag aften blevet enig med den sydtyske klub om kontrakt.

Det skriver The Athletic.

Derfor rejser den 30-årige angriber også allerede til Sydtyskland fredag, hvor han ventes at skulle gennemgå lægetjek.

Tidligt torsdag skulle Tottenham have accepteret et transfertilbud fra de tyske giganter, mens Kanes personlige vilkår altså skulle være kommet på plads sent samme dag.

Ifølge The Athletic og tyske Sky skriver Harry Kane under på en kontrakt for de kommende fire år, så han vil være at finde i Bundesligaen til 2027.

Medie: Tottenham accepterer Bayerns bud på Kane

Harry Kane skulle angiveligt være tiltænkt nummer 9 i Bayern München – et nummer der har været ledigt, siden Robert Lewandowski forlod klubben til fordel for FC Barcelona sidste sommer.

Netop nummer 9 har siddet på ryggen af en lang række legender i Bayern Münchens historie, og det var også det rygnummer, som Kanes landsmand, Mark Hughes, bar, da han spillede en enkelt sæson i klubben i 1987-88.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P