Mål og Highlights: Haaland kun 34 mål fra egen rekord efter City-sejr over Burnley

Erling Haaland fik en perfekt start på den nye sæson, da han scorede to ud af Manchester Citys tre mål i sejren over Burnley fredag aften. Se mål og highlights i artiklen.

Mål og highlights Burnley-Manchester City, højdepunkter Premier League.

Det var oprykkerne mod mestrene, da Burnley fredag aften tog imod Manchester City på Turf Moor i den første kamp i Premier League 2023/24-sæsonen. Den store overraskelse udeblev dog, og gæsterne fra Manchester endte med at vinde 0-3.

Her skulle forrige sæsons topscorer, Erling Haaland, blot bruge tre minutter af den nye sæson, før han fik åbnet målkontoen og gjorde det til 0-1. Efter lidt mere end en halv times spil scorede nordmanden nok en gang, da han ude af balance fik hamret bolden på undersiden af overliggeren, hvorefter den gik i mål. Han er nu kun 34 mål fra at tangere den Premier League-målrekord, som han satte i forrige sæson.

Rodri noterede sig for assisten ved Erling Haalands, og i det 75. minut kom han selv på måltavlen, da han lukkede og slukkede til 0-3. Der var dog ikke kun gode nyheder for Manchester City denne fredag aften, da en af holdets allerstørste stjerner, Kevin De Bruyne, måtte lade sig udskifte med en skade midtvejs i første halvleg. Jacob Bruun Larsen fik sin debut for Burnley, Joske Gvardiol fik debut for Manchester City og Mateo Kovacic fik sin Premier League-debut for Pep Guardiolas mandskab.

Burnley 0-1 Manchester City (Erling Haaland, 4′):