Premier League

Både Tuchel og Postecoglou bekræfter: Kane-handel ser ud til at ske

Harry Kane kan inden længe kalde sig Bayern München-spiller, det bekræfter både cheftræner i Bayern München og Tottenham nu.

Harry Kanes skifte til Bayer München er undervejs, det bekræfter både Tottenhams og Bayerns cheftrænere.
Foto: Edgar Su/Reuters/Peter Cziborra//Roslan Rahman/AFP/Ritzau Scanpix

En handel er ikke i hus, før alle parter har skrevet under.

Det kan Liverpool efter alt at dømme bekræfte, efter deres bud på Brightons Moises Caicedo er strandet på uvilje fra spillerens side.

Sådan går det dog næppe i handlen mellem Bayern München og Tottenham, for nu bekræfter begge klubbers cheftrænere, at Harry Kane-skiftet er godt på vej.

– Det ser ud til, at Kane-Bayern kommer til at ske, så vi fortsætter uden Harry. Vi har lagt planer for det i et stykke tid. En del forretninger indtil nu har været med det for øje. Det ændrer ikke drastisk på mine planer, lyder det fra Tottenhams Ange Postecoglou, som bakkes op af Bayern München-cheftræneren.

– I ved formentlig mere end mig om, hvor han er, og hvad han laver. Vi arbejder på [handlen], det er ikke nogen hemmelighed, men så længe, der ikke er nogen beslutning, kan jeg ikke sige noget, lyder det fra Thomas Tuchel.

Harry Kane er ifølge flere medier allerede rejst til Tyskland, hvor han ventes at gennemgå sit lægetjek i Bayern München fredag og lørdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P