Fire udlandsdanskere kom på tavlen i torsdagens europæiske kampe

Udlandsdanskerne havde stor succes i Europa League og Conference League torsdag aften. Her scorede Albert Grønbæk blandt andet for tredje europæiske kamp i træk.

Tre udlandsdanskere kom på måltavlen i torsdagens europæiske kampe.

Torsdag aften fik flere udlandsdanskere vist sig flot frem i kvalifikationskampene til Europa League og Conference League.

Her leverede intet mindre end tre spillere foran mål, da de alle hjalp deres respektive klubber til sejr.

I Bodø/Glimts 3-0-sejr over armenske Pyunik, viste den tidligere AGF-spiller Albert Grønbæk igen skarpheden, da han for tredje europæiske kamp i træk scorede.

Det var desuden hans ottende mål i de sidste ni kampe for Bodø. Kampens øvrige mål blev sat ind af Faris Moumbagna og Amahl Pellegrino til henholdsvis 2-0 og 3-0.

De svenske mestre BK Häcken gæstede Zalgiris i Litauen, og her var rutinerede Mikkel Rygaard med fra start sammen med venstrebacken Kristoffer Lund.

Her scorede Rygaard til 3-0, efter Srjdjan Hrstic havde scoret to gange tidligere for Häcken.

Kampen endte 3-1, da Zalgiris fik reduceret med fem minutter igen.

Rosenborg havde besøg fra Skotland, hvor Hearts havde taget turen til Norge.

Skotterne måtte dog tage til takke med til nederlag på 2-1, da den tidligere Sønderjyske-profil Emil Frederiksen i sin blot anden kamp siden skiftet til Rosenborg scorede sit første mål for klubben.

Han kunne sammen med sin danske holdkammerat Carlo Holse se den unge canadier Jayden Nelson gøre det til 2-0, inden Hearts med 11 minutter igen bragte spændning ind i returkampen med en udligning fra holdets Lawrence Shankland.

Skov Olsen på tavlen for Brügge i europæisk storsejr – Zinckernagel fik debut

Magnus Warming fik vist sig godt frem i sin debut for norske Brann, der dog tabte 2-1 til Arouca.

Danskeren kom på banen efter 61 minutter, og reducerede for gæsterne, efter Rafa Mujica og Cristo havde scoret for Arouca.