NordicBet Ligaen

Sønderjyske ophæver med hollandsk forsvarsspiller

NordicBet Liga-klubben Sønderjyske har i ophævet kontrakten med hollandske Robin Schouten.

Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Han havde egentlig kontrakt i Haderslev i endnu en sæson, men nu skilles parterne.

Sønderjyske og hollandske Robin Schouten er blevet enige om at ophæve den kontrakt, som de i første omgang skrev under på i august 2021.

Dermed stopper samarbejdet mellem den hollandske højreback og den sønderjyske klub med øjeblikkelig virkning og i øvrigt efter gensidig aftale.

Schouten kom til Sønderjyske på en fri transfer fra NAC Breda, men i hele sidste sæson var han udlejet ‘hjem’ til Holland, hvor han spillede 31 kampe for De Graafschap i den næstbedste hollandske række.

I Sønderjyske blev det til i alt 10 kampe, hvoraf de fem var i pokalturneringen. Kun fem kampe blev det således til i Superligaen i forrige sæson, hvor det med i alt 89 spilleminutter samlet set blev til lige under én hel kamp.

Mål og Highlights: Se Sønderjyske ekspedere AC Horsens ud af Pokalen med bizart selvmål

– Robin Schouten har trænet med i klubben, siden han kom retur fra sit ophold i De Graafschap, men begge parter har været enige om, at fremtiden ligger et andet sted end i Sønderjyske Fodbold, og derfor er vi nu blevet enige om betingelserne for at ophæve kontrakten. Vi ønsker ham alt det bedste fremover og takker ham for indsatsen i den lyseblå trøje, siger sportsdirektør Esben Hansen.

25-årige Robin Schouten er født i Alkmaar og har fået en stor del af sin fodboldopdragelse i AZ’s ungdomsafdeling.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P