Skov Olsen på tavlen for Brügge i europæisk storsejr – Zinckernagel fik debut

Andreas Skov Olsen scorede, da AGF's europæiske bødler, Club Brügge, vandt stort over islandske Akureyri.

Andreas Skov Olsen scorede i Conference League for Club Brügge, der vandt stort.

Andreas Skov Olsen scorede i Club Brügges 5-1-sejr over islandske Akureyri i Conference League-kvalifikationen.

Den danske landsholdsspiller scorede til 3-0, efter Jorne Spileers og Hans Vanaken havde lavet kampens to første mål.

Kort inden pausen lukkede angriberen Igor Thiago reelt opgøret til fordel for AGF’s europæiske bødler, da han sparkede et straffespark ind til 4-0.

Fra anden halvlegs begyndelse kom danske Casper Nielsen på banen i stedet for Raphael Onyedika.

Han kunne ikke forhindre en islandsk reducering tre minutter inden Philip Zinckernagel fik sin officielle Brügge-debut i det 63. minut.

5-1-målet blevet scoret med knap et kvarter igen, da ukrainske Roman Yaremchuk fik sendt bolden i mål.

Andreas Skov Olsen var ikke den eneste dansker, der scorede i torsdagen europæiske kampe. Læs mere om det herunder: