Serie A

Officielt: Oliver Christensen skifter til italiensk traditionsklub

Efter to sæsoner i tyske Hertha Berlin skifter Oliver Christensen nu den tyske hovedstad ud med hovedstaden i italienske Toscana.

Den danske landsholdsmålmand, Oliver Christensen, skifter tysker Hertha Berlin ud med italienske AFC Fiorentina.
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

Oliver Christensen har spillet sæsonens første kampe for Hertha Berlin efter nedrykningen til 2. Bundesligaen.

Nu er der dog ikke mere fodbold på anden klasse for den danske landsholdsreserve, der skifter til den italienske Serie A-klub Fiorentina.

Skiftet har ikke ligefrem været nogen hemmelighed, for den italienske klub har de seneste dage offenliggjort billederne af den blonde fynbo iført klubbens tøj, men nu er skiftet altså endegyldigt på plads.

Selvom skiftet nu er bekræftet af den italienske klub, så er det stadig sparsomt med officielle informationer. Således har klubben endnu ikke offentliggjort kontraktens længde.

I diverse medier bliver der meldt om en kontraktlængde på fire år for den tidligere OB’er.

Firenze-klubben brugte i sidste sæson hele fire forskellige målmænd i Serie A, og umiddelbart skal den blonde dansker tage kampen op mod 32-årige Pietro Terracciano, der tog sig af 29 af klubbens ligakampe i sidste sæson.

Efter en første sæson i Hertha Berlin, hvor det kun blev til spilletid i de to relegationskampe mod Hamburger SV, erobrede 24-årige Oliver Christensen i den forgangne sæson helt og aldeles pladsen i målet, og det blev til fuld spilletid i alle bundesligakampe med undtagelse af den sidste.

Oliver Christensen nåede i alt 38 kampe for Hertha Berlin, og 38 er også cirka antallet af millioner kroner, som Fiorentina på rygteplan sender til den tyske hovedstad for fynboen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P