3F Superligaen

Debutanten Rasmussen: Selvfølgelig har vi noget at bevise – vi er trods alt Brøndby IF

Jacob Rasmussen debuterede i Brøndbys nederlag til FC Nordsjælland i sidste runde, og efter to nederlag i træk har spillerne noget at bevise i den kommende kamp.

Brøndbys nye forsvarsspiller, Jacob Rasmussen, fik debut i nederlaget til FC Nordsjælland, og nu føler han, at Brøndby har noget at bevise.
Foto: Brøndby IF

Efter to kampe på bænken, blev det i sidste rundes kamp mod FC Nordsjælland til debut for Jacob Rasmussen i Brøndby.

Kampen startede fint for både debutanten og resten af Brøndby-mandskabet, der inden pausen kom foran 0-1, men i anden halvleg lukkede holdet tre mål ind og måtte slutteligt indkassere et 3-1-nederlag.

Derfor har Brøndby-spilleren noget at bevise, når de på søndag tager imod Lyngby.

– Selvfølgelig føler vi, at vi har noget at bevise på søndag. Vi er trods alt Brøndby IF. Vi skal vinde fodboldkampe, og det har vi ikke gjort i de seneste to kampe, men det skal vi ud at gøre på søndag. Vi skal vise, at det er dét, det handler om. Vi skal spille med power og selvsikkerhed, og så skal vi tage de tre point, lyder det fra Jacob Rasmussen.

Den 26-årige forsvarsspiller kom til Brøndby fra Fiorentina midt i sidste måned, og selvom det i sæsonens første tre kampe er blevet til én sejr og to nederlag, så beretter den nye mand om fin tænding til klubbens træninger.

Medie: Profil afviste Brøndby-tilbud om løn-fordobling

– Intensiteten til træning har været god. Der har været tryk på, og folk er sultne og vil gerne vinde. Det er en meget kompetitiv gruppe, og det er også det, der skal til, hvis man gerne vil fremad.

– Det har været fedt at være en del af træningen og træningsmiljøet, og det er noget, vi skal fortsætte med, og som vi skal holde hinanden oppe på. Vi må i hvert fald ikke gå ned på den del. Folk skal ville fighte, være kompetitive og ville vinde.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi er et hold, der er sultent. Vi vil gerne ud at vinde nogle fodboldkampe, og jeg tror, at det er dét, der skal til på søndag. Vi er sultne, og vi vil gå aggressivt til værks på søndag mod Lyngby. Det er det eneste, det handler om – vi skal have de tre point, og så kører vi igen, lyder det fra fynboen Jacob Rasmussen.

Næsby-drengen Jacob Rasmussen har trods sin relativt unge alder allerede mange og flotte fodboldadresser på cv’et.

Efter han allerede i 2014 som 17-årige skiftede OB ud med ungdomsafdelingen i tyske Schalke 04 har han været forbi klubber som St. Pauli, Rosenborg, Empoli, Fiorentina, Erzgebirge Aue, Vitesse og senest Feyenoord.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P