Premier League

Ajax-mexicaner på plads i West Ham

Premier League-klubben West Ham har torsdag hentet den 25-årige mexicaner Edson Alvarez i Ajax.

Premier League-klubben West Ham har netop præsenteret mexicanske Edson Alvarez, der kommer til klubben fra hollandske Ajax.
Foto: West Ham United

De har været i konkurrence med andre europæiske topklubber, men nu er handlen landet.

Sådan lyder meldingen i hvert fald fra West Ham selv, der har hentet mexicanske Edson Alvarez i hollandske Ajax.

Den 25-årige mexicanske landsholdsspiller har skrevet under på en kontrakt til 2028, efter midtbanespilleren har tilbragt fire sæsoner i den hollandske storklub.

– Jeg er meget glad og meget stolt over at være her. At være i London og se London Stadium er fantastisk. Jeg kan ikke vente på at spille her foran West Hams fans.

– Det er et kæmpestort og rørende øjeblik i min karriere. At komme til en klub som West Ham er en drøm for mig og min familie. Premier League er en speciel liga – den bedste liga i verden, og jeg tror min stil vil passe fint ind, lyder det fra Alvarez.

Edson Alvarez har i en alder af 25 år allerede spillet 69 landskampe for Mexico, som han i sidste måned var med til at vinde Gold Cup med.

I sine fire sæsoner i Amsterdam er det blevet til i alt 147 kampe, hvoraf de fleste har været på den defensive midtbane, og han ventes derfor at blive en direkte afløser for Declan Rice i West Ham.

Han har dog af flere omgange vikarieret i det centrale forsvar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P