3F Superligaen

Medie: Profil afviste Brøndby-tilbud om løn-fordobling

Tidligere på dagen kom det frem, at Tochi Chukwuani har afvist en tilnærmelse fra Brøndby. Nu er nye detaljer om det mislykkede forsøg kommet frem.

Lyngby-profilen Tochi Chukwuani har afvist et tilbud fra Superliga-konkurrenterne Brøndby.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndby er på jagt efter forstærkninger.

Tirsdag kom det frem, at klubben var blevet afvist af Lyngby-profilen Tochi Chukwuani, der også tidligere har sagt nej til et skifte til tyrkiske Trabzonspor.

Medie: Superliga-profil afviser Brøndby-tilbud

Nu skriver Ekstra Bladet så, at midtbanespilleren sagde nej til at få fordoblet sin nuværende løn for at flytte til Vestegnen.

Klubberne er enige om aftale, der i sidste ende kan koste 12 millioner kroner, og selvom Chukwuani i første omgang har afvist tilbuddet, er handlen ikke død.

Avisen skriver nemlig, at døren stadig står på klem for en eventuel handel, hvis han ændrer mening i den nærmeste fremtid.

Brøndby har allerede hentet en forstærkning til midtbanen denne sommer, efter Mateusz Kowalczyk kom til klubben fra polske LKS Lodz. Læs mere om, hvorfor valget faldt på Danmark herunder:

Kowalczyk om skifte til Brøndby: Et stort skridt i min karriere

Flere mener, at Brøndby har behov for forstærkninger, hvis holdet skal vænne tilbage til toppen af dansk fodbold. Se hvilke positioner Viaplays eksperter mener skal forstærkes herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P