3F Superligaen

Medie: Ajax forbereder kæmpe millionbud på Viborg-juvel – har afvist FCK

Ifølge B.T. er Ajax Amsterdam klar til at betale et stort millionbeløb for Viborg-backen, som angiveligt afviste FCK i vinters.

Anton Gaaei kan være på vej til Ajax Amsterdam.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ajax Amsterdam har kikkerten rettet mod Viborg.

Ifølge B.T. har den hollandske gigant Ajax Amsterdam nemlig et kæmpe bud på Anton Gaaei klar til at blive sendt afsted.

Ajax skulle efter sigende være klar til at betale fire millioner euro – eller 30 millioner kroner – for danskeren.

Dermed kan U21-landsholdsspilleren ende med at blive Viborgs dyreste salg nogensinde, eftersom det i skrivende stund dyreste salg i klubbens historie er det nylige salg af Elias Achouri til F.C. København for 22,5 millioner kroner.

Gaaei skulle efter sigende også have været på blokken i FCK i vinters, da de danske mestre ifølge avisen lurede på at bruge i omegnen af 22 millioner kroner af de 150 millioner, man fik for Victor Kristiansen, på Viborgs guldklump.

Ajax er angiveligt klar til at lægge buddet på højrebacken allerede i de kommende dage og kommer formentlig til at få bedre held med buddet, end FCK havde i sin tid.

Medie: Superliga-profil afviser Brøndby-tilbud

B.T. melder desuden, at Ajax’ interesse længe har været der, og at storklubben har været på plads på stadion af flere omgange for at tage et kig på Viborgs akademi-produkt.

Anton Gaaei har kontraktudløb med Viborg i sommeren 2026 og har indtil videre spillet 47 seniorkampe for Kløverklubben med et enkelt mål og syv oplæg til følge.

Du kan se hans ene mål lige her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P