Esbjergs hattrick på frispark slukkede pokal-drømmen for Serie 1-klub efter chokstart

Serie 1-klubben KRFK kom sensationelt foran imod Esbjerg, men 2. divisions-klubben slukkede hurtigt pokaldrømmen igen.

Esbjerg fB Logo

Ni minutter.

Så længe levede drømmen om en kæmpe pokaloverraskelse for Serie 1-klubben KRFK, der hjemme på Krogsbølle Stadion havde besøg af Esbjerg. Gæsterne vandt i sidste ende overlegent 8-1.

Storsejren lå dog ikke i kortene fra begyndelsen. Her var det nemlig det undertippede hjemmehold, der chokerede 2. divisions-klubben efter otte minutter, hvor fynboerne sensationelt bragte sig foran 1-0.

Efter 21 minutter udlignede Esbjergs Frederik Lausen til 1-1 på direkte frispark, og det var ikke eneste gang, at han gav prøver på sine frisparkskundskaber i opgøret.

Han scorede intet mindre end tre mål på direkte frispark. De øvrige to blev sat ind til 6-1 og 7-1.

De øvrige mål blev sat ind af Elias Sørensen og Marcus Hansen, der begge blev dobbeltmålscorere, og Tobias Stagaard.

Med fem minutter igen modtog Esbjergs Tobias Bjørnebye sit andet gule kort, men det havde ingen betydning for kampens resultat.

Mål og Highlights: Se Sønderjyske ekspedere AC Horsens ud af Pokalen med bizart selvmål