3F Superligaen

Officielt: FC Nordsjælland gafler Lyngby-profil

FC Nordsjælland har mandag formiddag præsenteret den nu tidligere Lyngby-profil Lucas Hey.

FC Nordsjælland henter Lyngby-profilen Lucas Hey, som skifter til naboklubben på en kontrakt til og med december 2027.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han var en profil i Superligaen i sidste sæson, og nu skifter han fra væk fra Lyngby Boldklub.

20-årige Lucas Hey behøver dog næppe flytte, for han skifter de bare 15 kilometer mod vest til FC Nordsjælland.

Hey har skrevet under på en kontrakt til og med december 2027, og han træner allerede med i sin nye klub mandag.

– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har motiveret mig meget at blive en del af ambitionerne og miljøet i FC Nordsjælland og samtidig få muligheden for at være en del af et hold, der skal spille europæiske kampe.

– Alle dem, jeg har snakket med om FCN, har kun sagt positive ting om klubben, menneskerne og holdet, så jeg er helt tryg ved, at det her skifte skal være mit næste skridt efter nogle fantastisk gode år i Lyngby, lyder det fra Hey.

Mål og Highlights: Se FC Nordsjællands flotte comeback-sejr mod Brøndby

Den danske U21-landsholdsspiller kommer umiddelbart til FC Nordsjælland for sent til at kunne blive en del af holdets trup til Conference League-kvalifikationskampene mod rumænske FCSB på torsdag. Truppen til kampene mod rumænerne i tredje runde skulle være registreret den 4. august.

Med tiden håber den unge forsvarsspiller dog at kunne tage skridtet videre til udlandet, som han har set det ske med mange tidligere FC Nordsjælland-talenter.

Lyngby-chef om salg af Hey til FCN: Det vil falde nogle for brystet

– Jeg ser en stor mulighed for at kunne udvikle mig endnu mere i FC Nordsjælland og lægge de næste procenter på. Jeg har jo kunnet se, at de unge får chancen, og at de har udviklet sig til at kunne tage skridtet ud i Europa. Det drømmer jeg selvfølgelig også om på længere sigt, men i første omgang glæder jeg mig helt vildt til at blive en del af holdet og gøre en forskel ved at bidrage med alt, hvad jeg har, til både træning og kamp, lyder det fra Lucas Hey.

Lucas Hey har i denne sæson spillet fuld tid i alle Lyngbys tre første superligakampe. I superligasammenhæng kan han debutere for sin nye klub på søndag, hvor FC Nordsjælland gæster Randers. Allerede den 3. september er han dog tilbage på Lyngby Stadion. Her mødes Heys nu tidligere og nuværende klub nemlig hinanden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P