3F Superligaen

Officielt: AC Horsens henter midtbanespiller i Brøndby

NordicBet Liga-klubben AC Horsens har nu selv offentliggjort unge Marinus Larsen som ny spiller i klubben.

NordicBet Liga-klubben AC Horsens har nu selv offentliggjort unge Marinus Larsen som ny spiller i klubben. Han kommer fra Brøndby.
Foto: AC Horsens

Allerede mandag træner Marinus Larsen med i AC Horsens.

Den 19-årige midtbanespiller er nemlig netop blevet præsenteret i den østjyske klub, som har hentet ham i Brøndby.

I Brøndby havde Marinus Larsen fortsat sin debut til gode, og selvom han nu skifter fra en superligaklub til en NordicBet Liga-klub, så skifter han netop for at få spilletid.

– Skiftet til AC Horsens er en god mulighed for mig til at få spilletid, og som jeg ser det, så skifter jeg til en superligaklub med et superligasetup. Det er selvfølgelig ærgerligt med nedrykningen, men jeg er kommet til klubben for at hjælpe med at rykke op igen, siger Marinus Larsen.

I AC Horsens er de selvsagt tilfredse med tilføjelsen til truppen, og i Marinus Larsen får superliganedrykkerne en spiller, der kan dække flere pladser.

Brøndby bekræfter tilbagekøbsklausul i Marinus Larsens’ kontrakt

– Marinus Larsen er en ung spiller med mange kvaliteter, og hans gode spark og indlægsfod springer især i øjnene. Han er en klog og alsidig spiller, der kan dække den centrale midtbane, kanten og back/wingback, og vi glæder os til at arbejde videre med ham i vores gode miljø, siger Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård, der i den grad bakkes op af sin nye træner:

– Vi håber og tror på, at Marinus kan tage det sidste skridt til at blive seniorspiller i AC Horsens, for han har en del spidskompetencer i sit spark og sin teknik, og han har evnen til at dække flere positioner, siger AC Horsens’ cheftræner Joakim Persson.

Marinus Larsen har skrevet under på en kontrakt til sommeren 2026, og i den kontrakt ligger en tilbagekøbsklausul, så Brøndby kan hente ham tilbage til den klub, som han har været i, siden han var otte år gammel.

Til gengæld menes AC Horsens ikke at have betalt en overgangssum for midtbanespilleren, der kun havde et halvt år tilbage af sin kontrakt i Brøndby.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P