3F Superligaen

Medie: Brøndby sender midtbanespiller til Østjylland

Efter at have spillet hele sin stadig korte karriere i Brøndby går turen nu videre for den unge midtbanespiller.

Brøndbys logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han har stadig til gode at spille for Brøndbys førstehold, og han når det næppe.

I hvert fald ikke i denne omgang.

Ifølge B.T. sender Brøndby nemlig den 19-årige Marinus Larsen til superliganedrykkerne fra AC Horsens.

Den unge midtbanespiller har kontraktudløb i Brøndby til nytår, og ifølge det danske medie betaler AC Horsens ikke noget for Larsen, der mandag ventes at gennemgå sit lægetjek.

Brøndby har dog alligevel sikret sig ikke at stå med skægget i postkassen, hvis Marinus Larsen blomstrer på Nordstern Arena. Superligaklubben har både fået indskrevet en tilbage- og videresalgsklausul i aftalen med AC Horsens.

Marinus Larsen har spillet kampe for både det danske U16-, U17-, U18- og U19-landshold. Sidstnævnte har han spillet ni kampe for, hvoraf den sidste ligger tilbage i marts 2022.

Ny Brøndby-stopper efter debut: Ikke det fedeste i verden

Den 19-årige midtbanespiller er oprindeligt fra den lille by Smørum – lidt vest for Ballerup, men siden han var otte år gammel, har han spillet i den blå-gule Brøndby-trikot.

Storebror, Kristian Larsen, var også tidligere en del af Brøndby, hvor han, ligesom lillebror var en del af førsteholdstruppen uden dog at få debut. Han skiftede i 2015 hjem til Ledøje-Smørum, inden turen gik til islandske Thróttur. Han indstillede karrieren sidste sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P