3F Superligaen

Medie: Brøndby forstærker sig med ung japaner

Ifølge det japanske medie Hochi Sports kan Brøndby IF inden længe byde velkommen til den bare 21-årige japaner Yuito Suzuki.

Brøndby styrker sig ifølge et japansk medie med den bare 21-årige japaner Yuito Suzuki, der seneste har været udlejet til Strasbourg.
Foto: Strasbourg RC

Han kan blive den bare tredje japaner i Superligaens historie.

21-årige Yuito Suzuki – eller 鈴木唯人選手 om man vil – kan være løsningen på Brøndbys midtbanekvaler, for ifølge det japanske medie Hochi Sports er den japanske 6’er tæt på et skifte til den danske klub.

Suzuki er lige nu på kontrakt i japanske Shimizu S-Pulse fra den næstbedste japanske række, J2 League, hvortil han netop er vendt tilbage efter endt lejeophold hos franske Strasbourg.

Strasbourg hentede den unge japaner på en lejeaftale i januar, og selvom det kun blev til i alt tre ud af 19 kampe i Ligue 1 og i alt 33 minutter på banen, så nåede Suzuki at score en enkelt gang for Alsace-klubben.

Suzuki vendte hjem til Japan den 1. juli, men først sidst i juli blev det igen til kampe for nedrykkerne fra J1 League, hvor han så sent som søndag blev matchvinder i Shimizu S-Pulses 1-0-sejr over Tokyo Verdy.

Brøndby er tidligere blevet revset for sin mangel på en 6’er med kvalitet, og senest var det klubbens tidligere spiller, Jesper Thygesen, der mente, at manglen ‘skriger til himlen’.

Eksperter enige om Brøndbys mangler: Det skriger til himlen

Det japanske medie skriver, at Yuito Suzuki ventes at være en del af Japans hold til OL i Paris næste sommer.

Tidligere har den japanske målmand, Yoshikatsu Kawaguchi, spillet otte kampe for FC Nordsjælland i superligasæsonen 2003-04, mens Vejle Boldklub i 2006-07 gjorde brug af midtbanespilleren Suguru Hashimoto i to kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P