3F Superligaen

Lyngby-chef om salg af Hey til FCN: Det vil falde nogle for brystet

Det er Lyngbys største salg nogensinde til en anden dansk klub, men alligevel forudsiger klubbens fodboldchef, at salget af Lucas Hey vil falde nogle fans for brystet.

Lucas Heys skifte fra Lyngby til FC Nordsjælland vil falde nogle Lyngby-fans for brystet, da der er tale om et skifte til rivalerne.
Foto: FC Nordsjælland

Det har ikke været førsteprioritet, men alligevel er det en god case.

Sådan lyder meldingen fra Lyngbys fodboldchef, Nicas Kjeldsen, der er klar over, at Lucas Heys skifte til FC Nordsjælland næppe vil skabe begejstring blandt Lyngbys fans.

– Det kommer selvfølgelig til at falde nogle for brystet, at Lucas har valgt FC Nordsjælland, men for os vil han altid have lagt sit hjerte i Lyngby Boldklub. Vi håber, at alle forstår både Lyngby Boldklubs og Lucas’ valg, siger Lyngby-fodboldchef Nicas Kjeldsen.

Lyngby og FC Nordsjælland ligge blot 15 kilometer fra hinanden nord for København, men selvom det måske ikke er populært i den sælgende klub, så er skifte mellem de to klubber langt fra usædvanligt.

Igennem de seneste fem år har spillere som Willy Kumado, Tochi Chukwuani, Lasse Petry og Mikkel Rygaard skiftet imellem de to nordsjællandske klubber.

I Lyngby er de ikke blege for at indrømme, at de helst havde beholdt Lucas Hey i yderligere et par sæsoner.

Officielt: FC Nordsjælland gafler Lyngby-profil

– Det er selvfølgelig ambivalent, at det nu bliver til et salg. Vi havde allerhelst forlænget og spillet med Lucas i et år eller to mere, men i sidste ende har dette skifte været spillerens beslutning, og da det samtidig også var den bedste økonomiske pakke for os, har vi respekteret, at det var denne vej det skulle gå.

– Selvom vi er ærgerlige over at skulle slippe Lucas, kan vi godt være enormt stolte over det store arbejde og salg, der er lavet sammen med ham, fortæller fodboldchefen, der afslører, at der er tale om Lyngbys største salg til en anden superligaklub.

Lucas Hey kom til Lyngby fra AB Tårnby som U17-spiller i sommeren 2019, og indtil videre er det blevet til fuld spilletid i sæsonens første tre kampe for de kongeblå.

Hey vender tilbage til Lyngby Stadion den 3. september, hvor hans nye klub gæster den gamle i Superligaens runde syv.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P