NordicBet Ligaen

Brøndby bekræfter tilbagekøbsklausul i Marinus Larsens’ kontrakt

Selvom Brøndby mandag har sendt Marinus Larsen til AC Horsens, så tror de stadig så meget på talentet, at de har sikret sig en tilbagekøbsklausul.

Brøndby har solgt den unge midtbanespiller, Marinus Larsen, til AC Horsens, men de har sikret sig en tilbagekøbsklausul.
Foto: AC Horsens

De har næppe været 100 procent sikre.

Ikke desto mindre har Brøndby mandag sendt 19-årige Marinus ‘Mini’ Larsen til Nordic Bet Liga-klubben AC Horsens, men Brøndby har dog sikret sig.

Skulle den unge midtbanespiller slå igennem i den østjyske klub, kan Brøndby nemlig købe ham tilbage. Det bekræfter Carsten V. Jensen i forbindelse med salget.

– Marinus er en god spiller med masser af kvaliteter, og vi er sikre på, at det er det rette tidspunkt og skridt for Marinus. Vi har i vores aftale med AC Horsens fået inkluderet en tilbagekøbsklausul, hvilket vi er rigtig glade for, og vi vil aktivt følge med i hans udvikling. Vi ønsker Mini alt muligt held og lykke i AC Horsens, lyder det fra ‘CV’.

Hverken Brøndby eller AC Horsens skriver noget om en overgangssum. Ingen af klubberne har dog heller bekræftet rygterne om, at der skulle være tale om et skifte, der ikke indbringer Brøndby penge her og nu.

Foruden frikøbsklausulen skulle der dog også være en videresalgsklausul inkluderet i transferen, så Brøndby potentielt kan tjene penge på Marinus Larsen, hvis AC Horsens ender med at sælge ham videre til en tredje klub.

I Brøndby var udsigten til spilletid dog lang, og det er derfor klubben nu sender ham til Østjylland.

Officielt: AC Horsens henter midtbanespiller i Brøndby

– Marinus Larsen har siden han var otte år været en del af Brøndby IF og har været igennem alle rækkerne i Brøndby Masterclass, til han siden sidste sommer har været en del af førsteholdstruppen.

– Marinus er en dygtig midtbanespiller med masser af potentiale, hvilket var årsagen til, at vi i januar 2021 valgte at forlænge hans kontrakt. Med et halvt år tilbage af kontrakten og et stykke vej til spilletid hos os, giver det derfor mening for begge parter, at Marinus Larsen tager det næste skridt i sin karriere, så han kan fortsætte sin udvikling, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Også Larsen selv har følt, at det har været tid til at få græs under støvleknopperne.

– Det har været en god tid i Brøndby IF, og jeg har været rigtig glad i klubben. Jeg har været i her, siden jeg var helt lille, og har nu været her i elleve år. Jeg har haft nogle gode trænere igennem årene, som har lært mig utroligt meget, men det var tid til, at jeg skulle ud og spille noget mere.

Så det er derfor, at vi har valgt at tage denne beslutning og lave en aftale med AC Horsens. Det har været et rigtig godt forløb med CV og klubben. Brøndby IF har været gode til at hjælpe med at finde en ny klub og give gode anbefalinger og rose mig til de forskellige klubber. Så vi har haft en rigtig god dialog, og det er gået helt problemfrit, lyder det fra den 19-årige midtbanespiller.

Marinus Larsen træner allerede mandag med sine nye holdkammerater, som fredag fik sæsonens første sejr, da de efter nederlag til henholdsvis Kolding IF og AaB slog HB Køge 2-0.

Du kan se højdepunkter fra den kamp herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P