Europæisk Fodbold

Bekræftet: Her er de mulige modstandere for F.C. København, FC Nordsjælland og FC Midtjylland

Der er nu blevet sat navn på de potentielle mostandere for de tre tilbageværende hold i de europæiske turneringer.

Der er nu kommet styr på, hvem de danske hold kan møde i de europæiske turneringers playoff, hvis de vinder deres kommende kampe.
Foto: Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix

F.C. København er sikret minimum gruppespil i Conference League, men anderledes forholder det sig for FC Nordsjælland og FC Midtjylland.

De skal nemlig vinde deres kampe i tredje kvalifikationsrunde, men gør de det, så er der i dag sat navn på deres kommende modstander i den sidste og afgørende kvalifikationsrunde.

Hvis FC Nordsjælland slår rumænske FCSB, venter der et møde mod vinderen af kampen mellem Sabah fra Azerbaijan og Partizan Beograd fra Serbien.

Hvis FC Midtjylland slår cypriotiske Omonia, venter der dem en afgørende playoff-kamp mod vinderen af kampen mellem polske Legia Warszawa og østrigske Austria Wien.

For F.C. Københavns vedkommende afhænger den kommende modstander af, hvorvidt de først slår eller taber samlet til Sparta Prag.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Slår de tjekkerne, venter der en kamp mod enten de polske eller de cypriotiske mestre i form af henholdsvis Raków Częstochowa eller Aris Limassol.

Taber københavnerne til Brian Priske og kompagni, så står den i stedet på en playoff i Europa League, hvor der venter et dobbeltopgør mod vinderen af kampen mellem AEK fra Grækenland og Dinamo Zagreb fra Kroatien.

I artiklen herunder kan du se, hvilke andre hold de tre danske mandskaber kunne have trukket:

FCK, FCN og FCM er med i bowlen: Her er klubbernes mulige modstandere i playoff

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P