Premier League

Oscar Højlund glad på storebrors vegne, men: Jeg holder sgu med Chelsea

Med Rasmus Højlunds skifte til Manchester United er der kommet endnu en dansker til Premier League, men når han møder Chelsea, skal han ikke nødvendigvis forvente opbakning fra sin lillebror.

Lillebror Højlund er glad på storerbror Rasmus Højlunds vegne, efter han er skiftet til Manchester United, men han holder ikke selv med klubben.
Foto: Claus Bech/Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var på alle måder en historisk dag i dansk fodbold lørdag.

Rasmus Højlund smadrede den danske transferrekord, da han officielt blev præsenteret som ny spiller i Manchester United.

Højlund fortalte i den forbindelse, at han selv har holdt med sin nye klub, siden han var en lille dreng, men det er ikke tilfældet for alle i Højlund-familien.

I F.C. København spiller Højlunds tvillingelillebrødre Oscar og Emil Højlund, og førstnævnte er ikke ligefrem frem af de ‘De Røde Djævle’.

– Ja alle i familien (holder med Manchester United, red.) på nær mig. Jeg holder sgu med Chelsea, lyder det fra Oscar Højlund, der selvsagt også er stolt af sin storebror.

– Jeg støtter ham og ønsker det bedste for ham, så jeg er utrolig glad på hans vegne. Familien er bare utrolig stolt af ham, og jeg er jo selv utrolig stolt.

– Jeg har lige ringet til ham for 20 minutter siden, det var dejligt lige at snakke med ham, han var glad. Han synes jo også selv, det er helt surrealistisk – også fordi han var United-fan, siden han var helt lille, så han er helt overgearet, lyder det fra Oscar Højlund.

Højlund skifter til United: Har været fan siden jeg var en lille dreng

Oscar Højlund spillede selv de sidste 23 minutter af F.C. Københavns kamp mod Randers FC lørdag, og derfor var han ikke selv til stede, da storebror blev præsenteret på Old Trafford, men han nåede dog at få lidt med fra Danmark.

– Det var rørende at se, jeg nåede lige at se lidt på telefonen, det var utrolig rørende, lyder det fra F.C. Københavns 18-årige midtbanespiller.

Rasmus og Oscar Højlund har endnu en bror i Emil Højlund, der ligesom storebror er angriber. Han spiller som tvilligebroren også i F.C. København.

Du kan se hele Viaplays interview med Oscar Højlund over artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P