Mål og Highlights: Ny AGF’er udnyttede kæmpe fejl da Hvidovre blev slået på eget græs

Patrick Mortensen scorede sæsonens første mål og Magnus Knudsen noterede sig for sin første AGF-scoring nogensinde, da Aarhus-klubben søndag sejrede over oprykkerne fra Hvidovre IF.

Mål og highlights fra kampen i tredje runde af Superligaen mellem oprykkerne fra Hvidovre og bronzevinderne fra AGF.

Det var oprykkerne mod bronzevinderne, da Hvidovre IF søndag bød indenfor til sæsonens første superligakamp på Pro Ventilation Arena, hvor AGF lagde vejen forbi. Det var samtidig den første superligakamp på Hvidovres hjemmebane i 26 år.

Her sejrede gæsterne fra Aarhus med 0-2, og har dermed nu hentet seks point i sæsonens første tre kampe. Hvidovre har fortsat blot hentet et enkelt point.

Patrick Mortensen gjorde det i første halvleg til 0-1 for AGF, da han blev spillet helt fri foran Hvidovre-målet af Felix Beijmo. Dermed er forrige sæsons AGF-topscorer nu i gang med målscoringen på ny. Også en af sommerens nyerhvervelser, norske Magnus Knudsen, kom på måltavlen, da han i det 75. minut udnyttede en omgang decideret dårlig forsvarsspil og scorede sit første mål i AGF-trøjen.

Hvidovre IF 0-1 AGF (Patrick Mortensen, 25′):

Hvidovre IF 0-2 AGF (Magnus Knudsen, 75′):