3F Superligaen

Hvidovre-chef med stor respekt for AGF: Den sværeste kamp

Hvidovre spiller søndag sin første superligahjemmekamp i 26 år, og der er på forhånd stor respekt for dagens gæster fra Aarhus.

Hvidovres cheftræner Per Frandsen har stor respekt for dagens modstander fra AGF, som han roser til skyerne.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

De fik sæsonens første point i sidste rundes udekamp mod Randers FC.

Nu jagter oprykkerne fra Hvidovre sæsonens første sejr, og den kan komme søndag klokken 14, når AGF som det første mandskab i dette årtusinde gæster Pro Ventilation Arena til en superligakamp.

Efter et nederlag til FC Midtjylland i Superliga-premieren og uafgjort mod Randers senest, venter sæsonens hidtil vanskeligste modstander søndag – sådan lyder det i hvert fald fra cheftræneren.

– Jeg synes ikke bare, at [AGF] er fysisk, jeg synes også, at de er gode på bolden, de har et godt mix af nogle individuelt rigtig dygtige spillere, og så er de sindssygt farlige på dødbolde med deres store drenge.

– Det bliver den sværeste kamp, vi kommer til at spille indtil videre. Det, der er til vores fordel, er, at de har spillet to hårde kampe på de seneste, siger cheftræner Per Frandsen til klubbens facebookside.

AGF i denne sæson lagt ud med en sejr mod Vejle og efterfølgende nederlag til Club Brügge og FC Nordsjælland. Senest blev det dog en sejr på hjemmebane mod det belgiske storhold, men søndagens modstander forventer ikke at møde det helt samme hold.

Stig Inge Bjørnebye, en sportschef i AGF med værdier: Min far ville kalde ham et ordentligt menneske

– De har så mange dygtige spillere. [Tobias] Bech startede ude, jeg tror han starter inde i morgen (søndag, red.) De har så god en trup, at uanset hvem der spiller, så har de et rigtig godt hold, lyder det fra Per Frandsen.

– Hvis vi kan håndtere standarderne, vi skal ikke give for mange væk. De sidste to mål AGF har lavet, har været på hjørnespark. Dem skal vi helst ikke give for mange af. Ellers tror jeg sagtens, vi kan være med, hvis vi rammer vores niveau og vores spillemæssig kvaliteter, så får de også nok at se til mod os, lyder det fra den tidligere Bolton-spiller.

Kampen mellem Hvidovre og AGF spilles søndag klokken 14:00 og kan ses på TV3 Sport.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P