Se målet: Dolberg er i gang – sparker Anderlecht til sæsonens første sejr

Kasper Dolberg blev kampens eneste målscorer, da han søndag sikrede Anderlecht tre point.

Kasper Dolberg, Anderlecht.

Kasper Dolberg er nu i gang med målscoringen nede i Belgien.

Den danske angriber var endnu en gang med fra start, da Anderlecht søndag tog imod Antwerp hjemme på Constant Vanden Stock Stadium i den belgiske Jupiler League.

Her blev Kasper Dolberg opgørets eneste målscorer, da han i første halvlegs tillægstid gjorde det til kampens resultat, 1-0.

Dansker-scoringen faldt på et straffespark, hvor Dolberg kvitterede for tilliden fra sin nye træner og holdkammerater ved at sparke bolden i mål fra 11-meterpletten.

Anden halvleg blev en målløs affære, og ved slutfløjt blev Kasper Dolberg dermed matchvinder. Det er hans første officielle scoring for Anderlecht, som han skiftede til fra Nice tidligere på sommeren.

1-0-sejren og de tre point mod forrige sæsons belgiske mestre er samtidig sæsonens første for Anderlecht, efter det blev til et nederlag i sæsonåbneren mod Union Saint-Gilloise for ni dage siden.

Dolberg får ekspert til at tvivle: Anderlecht er ikke forstærket efter Slimani

Anders Dreyer var også med fra start for Anderlecht, mens Brian Riemer styrede tøjlerne fra sidelinjen. Dolberg blev skiftet ud i det 83. minut.

Den belgiske storklub endte i forrige sæson på en skuffende 11. plads, og har med sejren taget et vigtigt skridt i kampen om at komme tilbage i toppen af tabellen.