Premier League

United-direktør lover: Højlund får tid og støtte

Rasmus Højlund har skrevet under på en lang kontrakt i Manchester United, men klubbens fodbolddirektør lover danskeren både tid og støtte.

Manchester United vil give Rasmus Højlund både tid og støtte til at indløse det enorme potentiale danskeren besidder.
Foto: Manchester United

Der er enorme forventninger til danske Rasmus Højlund.

Den 20-årige dansker har lørdag skiftet italienske Atalanta ud med Manchester United.

Til trods for holdets tredjeplads i Premier League i sidste sæson, så var klubbens målrekord bestemt ikke imponerende.

Kun to hold i top-10 scorede færre mål end Uniteds 58 mål i Premier League, og manglen på en angriber har været åbenlys for de fleste. Det har de nu fået i den danske landsholdsspiller, men selvom forventningerne til Højlund er store, så lover de i United at tage vare på historiens dyreste danske fodboldspiller.

– Rasmus er virkelig et exceptionelt talent. Han besidder tekniske og fysiske egenskaber, der placerer ham blandt de bedste i verden i hans aldersgruppe.

– At arbejde under Erik ten Hag og hans hold vil give Rasmus den perfekte udviklingsplatform. Alle i klubben vil sikre, at han får den nødvendige tid og støtte til at forløse hans enorme potentiale, lyder løfterne fra Manchester Uniteds fodbolddirektør John Murtough.

Højlund skifter til United: Har været fan siden jeg var en lille dreng

Rasmus Højlund er Manchester Uniteds tredje sommerindkøb, efter de tidligere har hentet André Onana i Inter og Mason Mount i Chelsea.

At de nye spillere er kommet til før sæsonstarten, giver Manchester United de bedste muligheder frem mod den kommende sæson, der starter med en hjemmekamp mod Wolves mandag den 14. august.

Medie: Højlund skifter til Manchester United med en skade

– Igennem hele sommeren har vi arbejdet hurtigt og beslutsomt for at sikre vores primære mål tidligere i sommer-transfervinduet. Det vil sikre, at Erik og hans assistenter har den bedste mulighed for at forberede truppen på at opnå yderligere succes i den spændende sæson, der venter, lyder det fra Murtough.

Rasmus Højlund menes at have kostet Manchester United 634 millioner kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P