Premier League

Officielt: Chelsea henter målmand i Brighton

Premier League-klubben Chelsea har forstærket sig på målmandsposten, hvor de har hentet Brighton-målmand Rob Sanchez.

Premier League-klubben Chelsea har købt den spanske målmand Robert Sanchez i Brighton.
Foto: Chelsea FC

Det er mere end 10 år siden, at Robert Sanchez kom til Brighton.

Nu går turen videre for den 25-årige spanier.

Den spanske målmand skifter nemlig AMEX Stadium ud med Stamford Bridge, da Chelsea har købt ham fri af kontrakten i Brigthon. Det bekræfter de to Premier League-klubber lørdag.

Sanchez har skrevet under på en kontrakt for de kommende syv år i Chelsea, hvor han ventes at skulle udfordre landsmanden Kepa Arrizabalaga om pladsen i målet.

– Vi er meget glade for at byde Robert velkommen til Chelsea, og han tilføjer yderligere kvalitet til vores målmandshold.

– Robert har gentagende gange bevist sig selv i Premier League og har fået landskampe for sit land. Vi er spændte på at se ham arbejde med Mauricio [Pochettino] og hans trænerstab igennem de kommende sæsoner, lyder det fra Chelsea co-sportsdirektører Paul Winstanley og Laurence Stewart.

Chelsea betaler ifølge BBC 25 millioner pund for Sanchez, der efter fuld spilletid i sidste sæsons første 24 Premier League-kampe røg ud i kulden i Brighton og kun spillede yderligere én kamp.

– Robert er en god fyr og en virkelig god spiller, men som træner er man nogle gange nødt til at træffe vanskelige og smertefulde beslutninger for holdet, lyder det fra Brighton-cheftræner Roberto de Zerbi, der i forbindelse med salget suppleres af klubbens tekniske direktør David Weir:

– Det her er et godt skifte for alle parter. Det giver Rob muligheden for at spille og for langsigtet stabilitet. For klubben er det et område, hvor vi har fantastisk konkurrence, og det her er endnu en betydelig transferindkomst for vores akademi. Vi vil gerne takke Rob for hans tid her og ønske ham alt det bedste i fremtiden, lyder det fra David Weir.

Chelsea henter fransk landsholdsforsvarer

Rob Sanchez forlod hjemlandet Spanien allerede som 15-årig i 2013, hvor han sluttede sig til Brightons ungdomsakademi. Siden er det blevet til i alt 90 kampe for klubbens førstehold.

I Chelsea skal Sanchez tage kampen op mod landsmanden Kepa Arrizabalaga om pladsen i målet. Chelsea har tidligere i dette transfervindue solgt målmand Edouard Mendy til saudiarabiske Al-Ahli.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P