Premier League

Medie: Speciel struktur i Daramy-handel på grund af Financial Fair Play

Der er stadig et stykke vej, inden Mohamed Daramy officielt bliver præsenteret hos Premier League-oprykkerne fra Burnley.

Mohamed Daramy nærmer sig angiveligt et skifte til Premier League-oprykkerne Burnley, som har fået en speciel aftale med Ajax som følge af Financial Fairplay.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Klubberne skulle være mere eller mindre enige, og nu venter de bare på Daramys beslutning.

Premier League-oprykkerne fra Burnley lejer ifølge både The Athletic og transferjournalisten Fabrizio Romano Daramy i Ajax, og i den lejeaftale indgår en klausul.

Sådan forholder det sig ofte, når en spiller bliver udlejet, men i dette tilfælde er der tale om en købs-forpligtelse og ikke en købsoption. Ifølge Fabrizio Romano er det dog bare en teknikalitet.

Der er nemlig tale om et reelt salg, men salget bliver bare pakket ind som en lejeaftale med købsklausul. På den måde slipper Burnley for at betale for Daramy med det samme, og dermed bliver købet først regnskabsmæssigt bogført i 2024. Det skulle være en fordel i forhold til Burnleys Financial Fair Play.

Medie: Daramy på plads i Premier League

Romano afslører desuden, at aftalen lige nu lyder på 15,2 millioner euro plus en mulighed for yderligere to millioner euro i bonusser. Dertil kommer en videresalgsklausul, der vil sender 10 procent af et fremtidigt salg til Amsterdam-klubben.

Det er efter sigende Burnley-manager, Vincent Kompany, der har set sig særdeles lun på Daramy, og den belgiske Premier League-vinder vil sikre sig danskeren ‘for enhver pris’.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P