Bundesligaen

Medie: Inter henter Onana-erstatning i Bayern

Italienske Inter har fundet afløseren for André Onana, som tidligere på sommeren blev solgt til Manchester United.

Italienske Inter har solgt målmand Onana til Manchester United, men nu henter de angiveligt Yann Sommer i Bayern München som erstatning.
Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Bayern München var nødt til at reagere, da Manuel Neuer i vinter brækkede benet i en skiulykke.

Ind kom den rutinerede schweizer, Yann Sommer, der blev købt fri hos konkurrenterne Mönchengladbach for ni millioner euro.

Efter bare et halvt år i klubben, hvor han i sidste spillerunde var med til at sikre det tyske mesterskab, går turen nu videre for den 34-årige schweizer. Han bliver nemlig ny førstemålmand i italienske Inter. Det skriver tyske Bild.

Inter sendte tidligere på sommeren sin førstemålmand, André Onana, til Manchester United for en rapporteret transfersum på 52 millioner euro, men italienerne giver kun godt en tiendedel af den sum for Sommer.

Ifølge Bild kunne Inter som følge af en klausul i Sommers kontrakt have fået schweizeren for bare seks millioner euro, såfremt Bayern Münchens Manuel Neuer spiller mindst tre kampe for klubben i august.

Neuer er tilbage i træning efter sit dobbelte benbrud, men endnu er han ikke klar til at spille, og derfor må italienerne i stedet betale 750.000 euro yderligere, så transfersummen for Sommer lander lige i underkanten af syv millioner euro.

Mål og Highlights: Bayern München slog Liverpool i målrig træningskamp

Bayern betale i vinter ni millioner euro for ham i Mönchengladbach.

Handlen mellem Bayern München og Inter skulle allerede være på plads, og også Yann Sommer skulle have accepteret italienernes løntilbud. Skiftet bliver offentliggjort i den kommende uge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P