Premier League

Medie: Daramy på plads i Premier League

Mohamed Daramy kan meget snart kalde sig Premier League-spiller. Det beretter det normalt troværdige medie The Athletic.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ligesom i sidste sæson er der tale om en lejeaftale, men én markant ting er anderledes.

I modsætning til sidste sæsons lejeaftale i F.C. København, så har Premier League-oprykkerne fra Burnley nemlig forpligtet sig til at købe Mohamed Daramy.

Det er nemlig nyoprykkerne til Premier League, der lejer Daramy i Ajax den kommende sæson, hvorefter de altså SKAL købe ham. Det skriver The Athletic.

Mediet melder desuden, at nordenglænderne betaler Ajax 15 millioner euro – cirka 111 millioner kroner – for danskeren, hvortil der kommer bonuser samt en videresalgsklausul.

Endnu har Burnley ikke forhandlet kontrakten på plads med Daramy selv, som også menes fortsat at have interesse fra fransk fodbold.

Medie: Speciel struktur i Daramy-handel på grund af Financial Fair Play

21-årige Mohamed Daramy blev for to år siden solgt til Ajax fra F.C. København i en handel, der menes at have indbragt københavnerne 12 millioner euro – cirka 90 millioner kroner.

Mohamed Daramy vil i Burnley får den tidligere Manchester City-anfører, Vincent Kompany, som manager, og så vil han blive holdkammerat med Jacob Bruun Larsen, der i sidste måned skiftede til oprykkerne fra Hoffenheim på en lejaftale.

Officielt: Premier League har fået sig endnu en dansker

De to danskere har tidligere spillet fire kampe sammen. Tre for det danske U21-landshold samt en enkelt for det danske A-landshold, da de begge var med til at slå Færøerne 0-1 i VM-kvalifikationskampen i 2021.

I Ajax har Mohamed Daramy kontrakt til sommeren 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P