Mål og Highlights: Se Manchester United sejre efter Højlund-præsentation

Manchester United sejrede lørdag over Lens i sæsonens næstsidste testkamp, hvor Rasmus Højlund også blev præsenteret. Se mål og highlights.

Manchester United sejrede over Lens efter præsentationen af Rasmus Højlund.

Inden kampstart kom danske Rasmus Højlund ind på Old Trafford for at lade sig hylde som ny Manchester United-spiller.

Den danske angriber kunne efterfølgende overvære sine holdkammerater sejre med 3-1 over franske Lens i sommerens næstsidste testkamp for den engelske storklub.

Lens kom ellers i front efter 23 minutter, men i anden halvleg blev klasseforskellen på de to mandskaber for stor. Marcus Rashford udlignede i det 48. minut, inden Antony scorede fem minutter senere. I det 59. minut blev det også til 3-1 for Manchester United, da Casemiro scorede opgørets sidste mål.

Manchester United 1-1 Lens (Marcus Rashford, 48′):

Manchester United 2-1 Lens (Antony, 53′):

Manchester United 3-1 Lens (Casemiro, 59′):

Medie: Højlund skifter til Manchester United med en skade

Christian Eriksen startede ude og kom aldrig i aktion.

Manchester United spiller sidste testkamp allerede søndag, hvor spanske Athletic Bilbao venter.

Manchester United tager hul på Premier League-sæsonen mandag den 14. august, hvor Wolves gæster Old Trafford.

Nedenfor kan du se Rasmus Højlund blive præsenteret som ny Manchester United-spiller