3F Superligaen

Intet comeback til André Rømer mod storebror og Lyngby

FC Midtjylland må fortsat vente et par uger, inden de kan give comeback til tilbagevendte André Rømer.

Det bliver ikke til comeback i FC Midtjylland-trøjen for André Rømer i denne omgang, da han fortsat sidder ude med en skade.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Han har spillet i alt 147 kampe for FC Midtjylland, men kamp nummer 148 ligger ikke og venter lige rundt om hjørnet.

Senest André Rømer trak den sort-røde trikot over hovedet, var i 0-4-sejren over Randers FC i december 2017, men efter ophold hos OB, Randers og svenske Elfsborg er Rømer denne sommer vendt ‘hjem’ til FC Midtjylland.

Det bliver dog ikke i FC Midtjyllands kamp mod Lyngby og André Rømers storebror, Marcel Rømer, at den alsidige midtbanespiller får comeback. Det skriver midtjyderne selv lørdag.

Rømer måtte udgå allerede efter 27 minutters spil i sin afskedskamp for Elfsborg den 29. juli, og den skade er han endnu ikke kommet sig helt over.

Derfor vil Rømer ikke være en del af den FCM-trup, der søndag tager til Lyngby, hvor de skal forsøge at bevare status som et af de nuværende tre superligamandskaber, der endnu har til gode at sætte point til.

Selvsikker Rømer efter FCM-hjemkomst: Jeg er på mit højeste niveau netop nu

Indtil videre har den stået på behandling og hårdt arbejde i fitnesslokalet på FC Midtjyllands træningsanlæg i Ikast for André Rømer, der ifølge FCM må vente et par uger på sit comeback.

I sidste sæson var de kongeblå fra Lyngby det eneste mandskab, der formåede at slå FC Midtjylland to gange. Kampen på Lyngby Stadion spilles søndag klokken 16:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P