Premier League

Højlund skifter til United: Har været fan siden jeg var en lille dreng

Rasmus Højlund er nu officielt skiftet til den klub, som han har været fan af, siden han som lille dreng begyndte at spille fodbold.

Foto: Manchester United FC

Det er en drøm, der går i opfyldelse.

Det har danske Rasmus Højlund bestemt ikke noget problem med at indrømme, efter han lørdag eftermiddag er blevet præsenteret som ny spiller i Manchester United.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har været fan af den her fantastiske klub, siden jeg var en lille dreng, og jeg har drømt om at træde ud på Old Trafford som en Manchester United-spiller, lyder det fra Højlund.

Den blonde dansker blev præsenteret foran et udsolgt Old Trafford, hvor fansene har taget plads for at se klubbens næstsidste træningskamp, inden Premier League begynder i næste weekend.

Højlund er ikke selv en del af truppen til kampen mod Lens, men den del lader til at fylde mindre hos den 20-årige dansker.

– Jeg er utrolig glad for den her mulighed for at gøre en drøm til virkelighed, og jeg er fast besluttet på at betale tilbage til klubben for den tillid, den har vist mig.

– Det er stadig tidligt i min karriere, men jeg ved, at jeg er klar til at tage dette skridt op og spille med denne gruppe af spillere i verdensklasse, lyder det fra Højlund.

Højlund bliver den i alt syvende dansker til at trække i den røde Manchester United-trikot, hvor han efterfølger Jesper Olsen (1984), John Sivebæk (1985), Peter Schmeichel (1991), Mads Timm (2002), Anders Lindegaard (2011) og altså hans nuværende holdkammerat Christian Eriksen (2022).

Højlund lægger ikke skjul på, at han glæder sig til at arbejde sammen med Uniteds hollandske manager – Erik ten Hag.

– Straks jeg havde talt med manageren vidste jeg, at det her miljø ville være perfekt for min udvikling; Jeg værdsætter muligheden for at arbejde sammen med en af de bedste trænere i verden. Under hans vejledning og støtte ved jeg, at jeg er i stand til at opnå store ting med mine nye holdkammarater i denne specielle klub, lyder det fra Højlund.

Manchester United har endnu ikke offentliggjort, hvilket trøjenummer, Højlund får i klubben. Det står heller ikke klart, om danskeren er en del af United-truppen, der søndag møder spanske Athletic i Dublin i sæsonens sommerens sidste træningskamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P