Debut og comeback da FCK storsejrede over Randers i Parken

F.C. København viste klassen i Parken lørdag, hvor Randers FC indkasserede sæsonens første nederlag.

F.C. København sejrede sikkert over Randers FC i Superligaen lørdag.

F.C. København kunne næppe have ønsket sig en bedre optakt til tirsdagens kamp mod Sparta Prag i Champions League-kvalifikationen.

Således blev det lørdag til en 4-0-sejr over Randers FC.

Dermed har FCK fortsat gjort rent bord i alle sine kampe i denne sæson.

Sejren gav samtidig FCK-cheftræner Jacob Neestrup muligheden for at rotere sine spillere efter behag.

Blandt andet blev der plads til debut for sommerens helt store transfer i FCK, Mohamed Elyounoussi. Den norske offensivspiller kom på banen fra anden halvlegs begyndelse i stedet for Elias Achouri.

Med 10 minutter tilbage af den ordinære spilletid gjorde Nicolai Boilesen comeback. Den garvede forsvarsspiller har været ude med en knæskade siden midten af oktober, og publikum gav ham en varm velkomst, da han kom ind.

Selvom kampen endte med en 4-0-sejr til FCK, så burde Randers FC som minimum at være kommet på måltavlen.

I kampens indledning havde Stephen Odey således en gigantisk chance, som han slet ikke fik ordenligt træf på.

Kort tid efter blev det i stedet 1-0 til FCK, da Diogo Goncalves i det 8. minut sparkede bolden i mål efter assist af Rasmus Falk.

I det 23. minut blev det så 2-0 til hjemmeholdet, da Roony Bardghji med et flot løb fik en millimeterpræcis stikning i dybden fra Rasmus Falk, hvorefter den unge FCK’er var sikkerheden selv foran Randers-målet.

Med en halv time spillet blev det også 3-0 til de danske mestre. Her blev Goncalves dobbelt målscorer, da han eksekverede sikkert fra 11-meterpletten.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Opgørets sidste mål faldt i det 66. minut, da Kevin Diks lukkede og slukkede Randers’ drømme om et comeback. Christian Sørensen noterede sig for assisten. 4-0 til FCK.

Kort før slutfløjt var Mohamed Elyounoussi tæt på at lave et debutmål. Den tidligere Premier League-spiller har i stedet fortsat sin første FCK-scoring til gode.

F.C. København har nu ni point efter sæsonens første tre kampe i Superligaen.

Randers FC har derimod kun fået skrabet to point til sig, og er nu uden sejr i Superligaen i ni kampe i streg.