Dobbelt dansker-dong sender Bodø/Glimt videre i Europa

Bodø/Glimt er videre i Conference League efter et stort bidrag af klubbens to danskere Albert Grønbæk og Adam Sørensen. Begge scorede i 4-2-sejren over tjekkiske Bohemians.

Den tidligere Superliga-spiller i AGF Albert Grønbæk startede inde for Bodø/Glimt i Conference League.

Albert Grønbæk og Adam Sørensen kom på tavlen, da Bodø/Glimt slog tjekkiske Bohemians med 4-2 på udebane.

Sejren betyder, at nordmændene går sikkert videre i Conference League-kvalifikationen, efter den første kamp i Norge endte 3-0. Her scorede Grønbæk også.

Den tidligere AGF’er startede inde i Tjekkiet, og her kunne han se sin holdkammerat Sondre Sorli Bodø på 1-0 efter 22 minutter.

Der gik dog ikke mere end fire minutter før hjemmeholdets Jan Matousek bragte måltavlen i balance igen.

Kort før pausen kom gæsterne igen i front. Denne gang var det Faris Moumbagna, der scorede, men Bohemians udlignede endnu en gang efter pausen.

Albert Grønbæks afgjorde kampen efter 78 minutter, da han scorede til 3-2 og denne gang havde Bohemians intet modsvar.

Danske Adam Sørensen blev skiftet ind i samme minut, og her hjalp han med at hente en samlet 7-2-sejr hjem, da han med tre minutter igen scorede Bodø/Glimts fjerde i kampen.