Europæisk Fodbold

AGF-angriber ved godt mod trods ECL-exit: Vi får mere ud af det, end vi mister

AGF's Patrick Mortensen fik lidt over 30 minutter på banen mod Club Brugge torsdag aften, og det, han oplevede på banen, er han positiv omkring.

Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Det blev en kort fornøjelse i Europa for AGF.

Torsdag aften vandt aarhusianerne 1-0 over Club Brugge, men det var ikke nok til at vende 3-0-nederlaget i det første opgør i Belgien.

AGF-angriberen Patrick Mortensen er dog positiv omkring den måde, han så sit hold spille på.

– Jeg synes, det er fedt, vi i dag går ud og gør det, som vi har snakket om og tør at spille. Så kan det godt være, at det koster lidt, det gjorde det så ikke i dag, men det gjorde det jo næsten mod FC Nordsjælland, men jeg tror, at over en hel sæson, så får vi mere ud af det, end vi mister ved at spille den her form for fodbold.

– Det synes jeg er fedt. Det er fedt at se nogle af de unge, ikke mindst TK (Thomas Kristensen, red.), som virkelig stepper op i dag mod en virkelig hård modstander. Det gør sgu sådan en gammel mand som mig glad, lyder det fra Patrick Mortensen i et interview til TV2 Sport efter kampen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Patrick Mortensen blev skiftet ind i stedet for den nyindkøbte angriber Janni Serra efter 57 minutters spilletid.

Den rutinerede bomber var tæt på at gøre det til 2-0, da han kom først på et hovedstød efter et frispark, der, til AGF-tilhængernes store ærgrelse, endte en smule for langt over målrammen.

Læs mere om torsdagens Conference League-kvalifikationskamp mellem AGF og Club Brugge i artiklen herunder:

AGF-sejr var ikke nok: Club Brugge er videre i Conference League

AGF skal i aktion i Superliga-regi søndag den 6. august mod oprykkerne fra Hvidovre IF på udebane. Kampen starter klokken 14:00, og den vises på TV3 SPORT og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P