3F Superligaen

Vejle forlænger med ghanesisk midtbaneprofil

Efter ét år i klubben har ghanesiske Ebenezer Ofori fået sin kontrakt i Vejle forlænget med yderligere ét år.

Superligaoprykkerne fra Vejle Boldklub har forlænget kontrakten med midtbanespilleren Ebenezer Ofori med ét år.
Foto: Daniel Abedeny/ VB

Han spillede 27 af 32 kampe i sidste sæson, og i denne sæson har han startet begge superligakampe.

28-årige Ebenenezer Ofori kom til Vejle Boldklub fra svenske AIK i januar sidste år, og efter et halvt år på leje blev aftalen gjort permanent sidste sommer.

Ved den lejlighed skrev Ofori under på en kontrakt til 2024, men den aftale er nu blevet forlænget, så den i stedet løber til sommeren 2025.

– Fra begyndelsen har Ebenezer Ofori været en profil for klubben, både i den bedste og næstbedste række. Hans kompetencer på midtbanen er afgørende, og hans dedikation i det daglige arbejde er eksemplarisk, lyder det fra sportchef Marius Adrian Nicolae.

Ofori var som bekendt med til at rykke ud af Superligaen i sin første halvsæson i Vejle, men siden har han været en fast bestanddel på klubbens midtbane.

Vejle henter finne i Holland

– Ebenezer kom til Vejle Boldklub i en svær sæson, men valgte projektet til, selvom han havde andre muligheder, og så viste han sig hurtigt som et pragteksempel på vores rekrutteringsstrategi. Han ankom med stor erfaring fra gode europæiske ligaer, hans tilpasningstid var minimal, han blev hurtigt en vigtig spiller for os, og i dag kan han kalde Vejle sit hjem.

– Den slags loyalitet fra en kvalitetsspiller er noget ganske særligt, synes jeg, og det har været et ønske fra både klubbens og Ebenezers side at forlænge samarbejdet. Det er vi i mål med nu, og det er vi glade for, fortæller Marius Adrian Nicolae.

Ofori skiftede i 2013 fra ghanesiske New Edubiase til svenske AIK, og siden har han været i både Stuttgart og amerikanske New York City.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P