Champions League

Molde og Hagelskjær spiller sig videre efter sejr over finske HJK

Champions League-drømmen lever fortsat for de norske mestre fra Molde, der onsdag aften spillede sig forbi finske HJK.

Efter et 1-0-nederlag på udebane, skulle der en tomålssejr til, for at norske Molde ville avancere i Champions League-kvalifikationen.

Derfor passede det formentlig de forsvarende norske mestre fint, at de kunne trække sig fra kampen hjemme på Aker Stadion med en 2-0-sejr.

Danske Anders Hagelskjær startede i det norske forsvar, som godt nok holdt de finske gæster fra store chancer, men samtidig kunne de i første halvleg se holdets egen offensiv være næsten lige så ufarlige.

Efter godt en times spil fik Anders Hagelskjær kampens bare andet gule kort, og efter 71 minutters spil blev danskeren så taget fra banen.

Tre minutter senere gjorde (den norske) Kristian Eriksen det så til 1-0 for hjemmeholdet, og bare ét minut før overtiden var det så Ola Brynhildsen, der sørgede for scoringen, der sikrer nordmændene videre avancement.

Også i tredje runde venter der nordisk modstand til Molde, som skal op mod vinderen af kampen mellem færøske Klaksvik og svenske Häcken.