Premier League

Mac Allister måtte udgå i træningskamp – Klopp opdaterer om argentiners skade

Selvom han måtte lade sig udskifte i pausen af Liverpools kamp mod Bayern München, så er Alexis Mac Allisters skade ikke noget, der bekymrer Jürgen Klopp.

Liverpool-manager, Jürgen Klopp, kommer med en opdatering på Alexis mac allister efter han udgik i træningskamp mod Bayern München.
Foto: Edgar Su/Reuters/Ritzau Scanpix

Han spillede sin i alt fjerde kamp for Liverpool, og for fjerde kamp i streg blev det ‘kun’ til 45 minutter.

Ligesom i kampene mod Karlsruhe, Greuther Fürth og Leicester spillede Liverpools argentinske nyindkøb, Alexis Mac Allister, kun første halvleg i onsdagens træningskamp mod Bayern München.

Det var ellers planen, at den argentinske verdensmester skulle have spillet mere, men slag på knæet tvang Liverpool til at tage ham ud ved pausen. Umiddelbart er der dog ingen grund til bekymring.

– Knæ mod knæ. Han kunne have spillet videre. Først fik jeg information om, at det var for smertefuldt, og så stod det klart, at vi måtte skifte. Der er ingen grund til at presse ham.

– Da jeg talte med ham efterfølgende sagde han; ‘Nej nej, jeg kunne have spillet videre’. Men vi ville ikke tage nogen risiko. Det var bare knæ mod knæ – et slag – det er alt. Det er fint, lød det efter 4-3-nederlaget fra manager Jürgen Klopp.

Alexis Mac Allister og Liverpool har én træningskamp tilbage, mandag mod tyske Darmstadt, inden de den 13. august lægger fra land i Premier League med en udekamp mod Chelsea.

Du kan se alle mål fra tirsdagens træningskamp mod Bayern München her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P