International Fodbold

Tidligere Liverpool-stjerne slutter sig til Ronaldo i Saudi-Arabien

For ét år siden skiftede Sadio Mané til Bayern München, og nu er han igen på vej videre. Denne gang skifte han til olierige Al Nassr, hvor Cristiano Ronaldo spiller.

Den senegalesiske angriber Sadio Mané skifter Bayern München ud med saudiarabiske Al Nassr.
Foto: Al Nassr

Al Nassr har fået en yderst potent angrebsduo.

Cristiano Ronaldos klub har netop præsenteret den tidligere Liverpool-stjerne Sadio Mané, efter senegaleseren var uønsket i Bayern München.

Skiftet til Saudi-Arabien kommer efter kun en enkelt sæson i Tyskland, hvor svingende præstationer og et slagsmål med holdkammeraten Leroy Sané gjorde, at han ikke var en del af cheftræner Thomas Tuchels planer.

På Bayern Münchens hjemmeside udtrykker klubbens administrerende direktør Jan-Christian Dreesen sin ærgerelse over, at det ikke gik for senegalseren i Bayern München.

– Vi vil gerne takke Sadio Mané for den forgangne sæson. Det har virkelig ikke været et nemt år for ham, da han pådrog sig en skade, som gjorde, at han ikke kunne deltage ved VM med Senegal, indleder Bayern-bossen og fortsætter senere:

– Eftersom han længe har siddet ude, har han ikke kunne bidrage så meget til FC Bayern, som vi og han selv havde håbet, hvorfor vi nu sammen har besluttet, at han skal fortsætte sin karriere i en anden klub.

Officielt: Endnu en Liverpool-spiller skifter til Saudi Arabien

Det er ikke engang et år siden, at 31-årige Mané blev nummer to ved Ballon d’Or-ceremonien, og skiftet betyder, at verdens bedste- og næstbedste fodboldspiller nu er at finde i den saudiarabiske liga, da Karim Benzema tidligere skiftede til Al Ittihad.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P