Premier League

Ny PL-dansker tror på egne evner: Jeg var den bedste stopper i Championship

Mads Juel Andersen tvivler på, at folk, der ikke har set ham i aktion i The Championship, ved, hvor god han egentlig er.

Mads Juel Andersen havde ikke udsigt til at få chancen i Brøndby, og derfor skiftede han til først AC Horsens og siden engelsk fodbold.
Foto: Luton Town

Premier League har fået en ny dansker i folden.

Mads Juel Andersen har siden 2019 slået sin folder i Barnsley, der dengang spillede i League One, men siden er rykket op i The Championship og så tilbage ned i League One igen.

Og selvom det måske ikke er den udlandsdansker, vi har holdt allermest øje med som landsmænd af den 25-årige stopper, så har han vist sig så flot frem i både den næstbedste og tredjebedste række i England, at han i den kommende sæson skal tørne ud for Premier League-oprykkerne fra Luton Town.

Og danskeren ved da også selv, at han er god nok til at begå sig på det niveau, han er nået til i dag – han tror bare ikke, der er mange andre, der er bevidste om det.

– Der er mange danskere, der ikke ved, hvor god jeg er. Jeg tror, der er mange, der ikke ved, hvor godt jeg gjorde det i Championship, siger danskeren til SpilXperten og fortsætter:

– I anden sæson for Barnsley, havde jeg tilpasset mig fuldstændig og jeg spillede alle kampe, der var mulige at spille stort set. Jeg spillede mere end 50 kampe og kom på årets hold hos WhoScored, hvor jeg desuden var powerranket som nummer fem.

Ny PL-dansker fik ikke chancen i Brøndby: Vi havde ingen dialog

Placeringen i top-fem i WhoScored’s powerranking kom blandt navne, der senere skulle vise sig som profiler i Premier League.

– Jeg var altså i top fem sammen med spillere som Ivan Toney og Emiliano Buendia. Jeg var den højest rangerede forsvarsspiller på listen, hvilket vidner om, at jeg gjorde det sindssygt godt, siger han til SpilXperten.

I den forgangne sæson spillede Mads Juel Andersen 51 kampe for Barnsley, scorede to mål og lagde op til et enkelt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P