Premier League

Medie: Nu sker det – Højlund skal til lægetjek i dag

Rasmus Højlund lander tirsdag i England for at gennemgå det obligatoriske lægetjek i forbindelse med sit skifte til Manchester United.

Rasmus Højlund, Manchester United.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det nærmer sig med hastige skridt.

Rasmus Højlund kan efter alt at dømme kalde sig Manchester United-spiller og historiens dyreste dansker, før dagen er omme.

Således skriver Ekstra Bladet, at den 20-årige angriber lander i England for at gennemgå det obligatoriske lægetjek tirsdag.

Når lægetjekket forventeligt er gennemført uden problemer, er Rasmus Højlund klar til at sætte sin signatur på en kontrakt med Manchester United.

Ekstra Bladet mener desuden at vide, at tirsdag dermed bliver kulminationen på to dages langstrakte forhandlinger om de personlige forhold i aftalen mellem den danske angriber og den engelske storklub.

Thomas Frank håber Højlund lykkes i United: Det er fantastisk for ham

Transfersummen fra Manchester United til Atalanta lyder efter sigende på 72 millioner pund, svarende til 626 millioner kroner.

Med skiftet bliver han dermed den med afstand dyreste danske fodboldspiller nogensinde.

Den nuværende dyreste danske fodboldspiller nogensinde er Joachim Andersen, som i sin tid blev hentet fra Sampdoria til Lyon for omkring 225 millioner kroner.

Det oplyses ikke, hvorvidt Manchester United har tænkt sig at præsentere Rasmus Højlund som klubbens nye angriber tirsdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P