3F Superligaen

Medie: Drama i Brøndby – målmand flyver ikke til Danmark som aftalt

Den svenske målmand, Leopold Wahlstedt, er af flere medier meldt så godt som på plads i Brøndby, men nu er der angiveligt et nyt og markant twist i sagaen.

Brøndbys logo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

NB: Opdateret kl. 18:12.

På det anerkendte fodboldmedie, Transfermarkt, står han allerede listet som Brøndby-spiller.

Hverken Brøndby eller Odds BK har dog endnu gjort svenske Leopold Wahlstedts skifte officielt, og nu kan det vise sig slet ikke at blive til noget.

Foto: Transfermarkt.com

Ifølge B.T. skulle Wahlstedt i dag være fløjet til Danmark for at gennemgå et lægetjek forud for sit skifte til Brøndby, men den den 24-årige målmand har ifølge det danske medie undladt at stige ombord på flyet fra Norge.

Det er efter sigende interesse fra en ny klub, der har fået målmanden til at skifte mening. Ifølge norske Nettavisen er det Jon Dahl Tomassons Blackburn, der har fået Wahlstedt til at tvivle.

Den engelske Championship-klub skulle have lagt et bud på Wahlstedt, der er en smule højere end buddet fra Brøndby.

Tidligere har flere medier meldt, at handlen mellem norske Odds BK og Brøndby skulle være på plads, da de to klubber er nået til enighed om et beløb på lige godt 5,5 millioner danske kroner.

Ny PL-dansker fik ikke chancen i Brøndby: Vi havde ingen dialog

Også Wahlstedts personlige kontrakt skulle være forhandlet mere eller mindre på plads, og således var det altså kun det obligatoriske lægetjek, der manglede, for at målmanden, der har en enkelt landskamp for Sverige på sit cv, kunne kalde sig ny Brøndby-spiller.

Brøndby har efter sigende fået et afvisning, da klubben tidligere på sommeren forsøgte at hente Viborg FF’s Lucas Lund.

Brøndby er blevet sendt på målmandsjagt, efter klubben tidligere på sommeren solgte Mads Hermansen til Premier League-nedrykkerne fra Leicester City.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P