Bundesligaen

Jens Stages far er ikke tilfreds: Han vil se mere fra mig

Jens Stage tager den 18. august hul på sin anden bundesligasæson, men selvom han særligt i anden halvdel af den forgangne sæson blev en profil for Werder Bremen, så er han endnu ikke tilfreds.

Den danske Werder Bremen midtbanespiller Jens Stage er ikke tilfreds, og det er hans far heller ikke, han vil se mere fra danskeren.
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

Det bliver lige på og hårdt for Jens Stage i den kommende bundesligasæson.

Sammen med Werder Bremen åbner den danske midtbanespiller den nye bundesligasæson med en hjemmekamp mod mestrene fra Bayern München.

Det bliver efter alt at dømme med danskeren på banen fra start, for selvom han fik spilletid i alle ligakampe på nær én før VM, så var særligt anden halvdel af debutsæsonen i Bundesligaen overbevisende fra danskerens side, da han spillede stort set alle kampe fra start og bidrog med tre scoringer.

Alligevel er der mere i vente fra den tidligere AGF- og F.C. København-dansker, og det forventer både han selv og hans far at se i den kommende sæson.

– Min far vil se mere fra mig. Man kan ikke være tilfreds, man er nødt til at fortsætte med at arbejde med sig selv. Jeg vil også se mere fra mig selv og fra holdet, siger Jens Stage til Kicker.

Officielt: Werder Bremen skriver kontrakt med transferfri Naby Keita

Ifølge det tyske fodboldmedie deltog Stage tirsdag i sit første pressemøde på tysk, og mediet hæfter sig i særdeleshed ved, at Stage efter næsten 250 professionelle kampe endnu har til gode at få sit første røde kort.

– Det må I spørge dommerne i Danmark om. Jeg spiller til grænsen men ikke over den, lyder svaret fra Stage, der til den kommende sæson kan se frem til øget konkurrence om pladsen på Werders midtbane.

Denne sommer har Werder Bremen nemlig hentet Naby Keita i Liverpool. Keita blev i sidste sommer skadet i forbindelse med en træningskamp, og han ventes at være ude i de første par kampe i Bundesligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P